Izjava o korišćenju WSPay-a

Sigurnost plaćanja

 

Firma ne skladišti, ne obrađuje niti prenosi kartične podatke. Firma putem svojih web stranica omogućava preusmjeravanje korisnika/klijenata na web stranice IPG-a (Internet Payment Gateway-a) gdje se obavlja proces plaćanja usluge.

 

Svi elementi platne forme dostavljaju se klijentu direktno od strane Internet Payment Gatewaya, REDIRECT procesorom. Firma nema kartičnu okolinu unutar svojeg IT sistema, niti na bilo koji način čuva, obrađuje ili prenosi brijeve kartica.

 

Izjava o korišćenju WSPay sistema

 

Golden Wave web prodajno mjesto koristi WSPay za online plaćanja. WSPay je siguran sistem za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu kreditnim karticama. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviši stepen zaštite kod upisa i prenosa podataka.

 

Unos i prenos ličnih podataka

 

Unos i prenos ličnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay sistem za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korišćenjem sistema WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.