Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

 

Podaci o prodajnom mjestu:

Golden Wave d.o.o.

Adresa: Šušanj br. 244

Tel: 069 272 556

Web: www.goldenwave.me

PIB: 03180212

Email: info@goldenwave.me

 

Proizvodi i/ili usluge:

 

NARUČIVANJE

 

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca porudžbine. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jednu uslugu sa našeg web sajta, popuni tražene podatke i pošalje porudžbinu. Sve cijene izražene su u EUR (€). Usluga se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te slanjem istog u korpu. Usluga se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

 

PLAĆANJE

 

goldenwave.me podržava sljedeće načine plaćanja:

  • Platnim karticama (u maloprodaji i online prodavnici)
  • Gotovinsko plaćanje na licu mjesta

Naručene usluge plaćaju se online jednom od kreditnih i debitnih kartica: MasterCard®, Maestro®, Visa®. Prodavac se obavezuje da potvrdi kupcu zakazanu uslugu onog trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde, prodavac se obavezuje poslati izvještaj o zakazanoj usluzi na e-mail klijenta.

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve usluge prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku. Trenutno stanje možete provjeriti pozivom na 069 272 556 ili slanjem upita na e-mail info@goldenwave.me

 

ISPORUKA

 

Klijent rezerviše uslugu preko naše web stranice ili putem telefonskog poziva.Nakon što je rezervacija potvrđena, prodavac će poslati klijentu potvrdu rezervacije sa detaljima o turi, kao što su vrijeme dolaska Na dan zakazivanja, klijent će se pojaviti na dogovorenom mjestu i vremenu, gdje će biti dočekan od strane našeg vodiča. Tura će početi i trajati onoliko koliko je dogovoreno, tokom ture vodič će klijentima pružiti informacije o istoriji i kulturi mjesta koje posjete. Na kraju ture, klijenti će biti vraćeni na mesto polaska.

 

REKLAMACIJE

 

Ukoliko želite da započnete proces reklamacije, potrebno je da nam se obratite na email info@goldenwave.me ili telefon 069 272 556

  • Klijent može da pošalje e-mail ili pozove kompaniju sa opisom problema koji su imali tokom ture ili iznajmljivanja broda.
  • Kompanija će pregledati reklamaciju i možda zatražiti dodatne informacije od klijenta.
  • Ako je reklamacija validna, kompanija će ponuditi povrat novca ili ponuditi drugu turu ili iznajmljivanje broda kao kompenzaciju.
  • Ako klijent nije zadovoljan ponuđenim rješenjem, oni mogu da podnesu žalbu na viši nivo u kompaniji.
  • Kompanija će pregledati žalbu i doneti odluku. Ako je odluka negativna, klijent može da podnese tužbu u sudu.

 

Firma Golden Wave doo. ne preuzima nikakvu odgovornost za greške kupaca, usluge pogrešno bukirane ili bilo koje druge greške koje se odnose na klijentove postupke prilikom plaćanja na Web sajtu.